kuva

kuva

lauantai 23. elokuuta 2014

Yoga på Togga

Täällä meillä järjestetään tänä viikonloppuna Fjell- og fjordmoro festivaalit ja viikonlopun aikanä täällä on kaiken näköistä konserttia, tapahtumaa ja aktiviteettia. Meidän keskus on tietenkin menossa mukana.

Keskustassa oli tänään Kari Traa Urban trening, jonka meidän PT:t vetivät. Minä puolestani johdatin reilun 30 hengen ryhmän yogaamaan reiluun 800 metriin Togga vuoren huipulle! Itse en koskaan ole käynyt tuolla huipulla, joten olin hyvin onnessaan saadessani oppaan mukaan! :D En siis todellakaan ole mikään tur - retkeily ihminen!!! Senhän te tutut tiesittekin. ;)

Tänne oli luvattu kaameaa sadetta mutta onneksi me saatiin tehdä retki kuivina - tosin harmaiden pilvien alla. Olin muuten tosi yllättynyt kun porukkaa tuli niin reilusti mukaan!!!


Tonne huipulle suunnattiin!



Reippaita retkeilijöitä. Kapuaminen oli aika jyrkkä, mutta kaikki pysyivät hyvin vauhdissa. Saatiin kulumaan tunnin verran ylösnousuun. 


Lampaita saatiin ( tietenkin) seuraamme vähän joka kukkulalla! Yksikään ei tällä kertaa hyökännyt minun kimppuun.... toisin kuin edellisellä retkellä.


Lisää reippailijoita. 


Vihdoin Yoga - tasanteella! 


Tytöt posaa


Ja minä posaan


Hyyyyyyyvin pitää tasapaino. ;) 


JES! ;) 


Lumihuippujakin näkyi! 

Kaikkiaan onnistunut reissu! Yogakin onnistui lampaan shitista huolimatta ja retkeilijät olivat tyytyväisiä! :) Huomenna sitten Yoga rannalla! 

2 kommenttia:

  1. Buahahaa, siun pitää alkaa liikkumaan aina vähintään 30ihmisen ryhmässä lampaiden lähettyvillä. Ehkä silloin jättilammas kätyreineen pysyy loitolla ;)

    Ihanat maisemat!

    VastaaPoista
  2. No niimpä! :D Kengät ja housut oli kyllä niin lampaan shitissä ton reissun jälkeen että! :D

    VastaaPoista