kuva

kuva

lauantai 2. elokuuta 2014

Tuleva koti

Tosiaan me ostettiin tällä viikolla uusi asunto. Tai mennään perjantaina vasta kirjoittamaan paperit siitä.  Tässäpä kaunis kuva asuntoesitteen kannesta. ;)


Meidän koti tulee olemaan tämän talon kaksi ylintäkerrosta. Oma pieni etuterassi sekä suuri parveke. Tämä asunto valikoitui meille parhaaksi vaihtoehdoksi. Tämä on ikään kuin rivitalo päällekäin. :D Naapureita on kahdessa alemmassa kerroksessa. He eivät siis pahemmin häiritse ja olo on vähän kuin omakotitalossa ilman pihahommia. ;) 


Täällä meidän kylällä on asunnot aivan hirveissä hinnoissa! Suunnilleen samaa luokkaa kun Oslossa ja Bergenissä. Tai Helsingissä! Iiiik! Tämä on kasvava kylä ja suunnilleen kaikki mahdollinen maa on rakennettu. On bondeilla kuulkaas arvokkaat omenatarhat nyt! 

Nyt ollaan asuttu vuokralla ison omakotitalon kellariasunnossa. Tämä on todella yleinen asumismuoto täälä Norjassa tai ainakin meidän kylällä. Porukka rakentaa lähes poikkeuksetta uusin taloihin erillisen asunnon ja parhaassa tapauksessa useamman. Omassa talossa vuokralaisen pitäminen on täällä täysin verotonta tuloa!!!!! Mekin oltaisiin mieluiten haluttu ostaa oma talo, jossa vuokramahdollisuus olisi ollut. Tällä hetkellä tällaisia vaihtoehtoja täällä on tarkalleen yksi, joka ei meitä miellyttänyt. Käytiin katsomassakin yhtä tällaista taloa, mutta se oli rakennettu 70-luvulla ja lähes koko talo pihoineen olisi mennyt siinä remontiin.

Tässä vielä meidän tämän hetkiset maisemat omasta pihasta. <3 Tätä tulen tästä asunnosta eniten kaipaamaan suuren oman pihan lisäksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti