kuva

kuva

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Viikon kuulumiset

Siis todellakin aika hullunmylly viiko meillä takana.

Töissä pääsin vihdoinkin kunnon arkeen, oma työkone saapui ja sähköpostikin toimii! :D Huomenna meillä alkaa syksyn lukujärjestys ryhmäliikunnassa, joten viimeisiä viilauksia olen kuluttanaut tovin jos toisenkin. Vierailin meidän keskuksen toisella toimipisteellä ( jonka ryhmis on myös minun vastuulla) ja siellä ohjaajana ja yleisnaisena toimiva Aase oli todellakin minun tyylinen ihminen ja meidän yhteistyö tulee varmasti luistamaan loistavasti! Joka päivä olen myöskin pitänyt yhden työhaastattelun ja istunut jos jonkinlaisessa palaverissa. Tämä alkusyksy vaikuttaa aika kiireiseltä. Mutta hyvä vaan, että tekemistä riittää! Omia tunteja en ole kauheasti ehtinyt suunnittelemaan, mutta yritän ehtiä ensi viikolla, sillä vähän niinkuin lupasin asiakkaille uutta ensi viikolle. :D 

Yogaa olen treenannut senkin edestä. Meillä on täällä ensi viikonloppuna fjellogfjormoro viikonloppu eli paaaljon aktiviteettejä on luvassa. Meidän keskus on menossa mukana muutamalla ryhmäliikuntatunnilla. Meidän molemmat yoga ohjaajat ovat tämän viikon lopun poissa, joten jo kauan sitten luvatut yoga-tunnit siirtyvät sitten minulle. Ainut että en ole koskaan Yogaa ohjannut. Treenannut kylläkin. Olen siis tämän meidän toisen yoga ohjaajan, hyvän ystäväni Aninen kanssa suunnitellut minulle demotunteja. Toinen tunneista on yogaa vuoren huipulla - eli vaelletaan pari tuntia huipulle, yogataan 20 min ja kävellään takaisin. JEPJEP. Seuravana päivänä on vuorossa yoga på beach. Että yogaa treenailen myös ensi viikon. 

Eilen työviikko huipentui Tabata-koulutukseen. Meidän vanha ohjaaja Henriette piti meille hyvän ja inspiroivan koulutuksen. Haluatteko tietää tästä lisää? Voisin kirjoittaa oman postauksen teille Tabatasta. Illalla Henriette ja Anine tulivat vielä meille viettämään iltaa. 

Päivätyön lisäksi viime viikko kului vaate-esittelyissä. Ainakin tämän syksyn toimin vielä meidän alueen me&i - esittelijänä. Kahdet kutsut mahtuivat viime viikkoon ja on se vaan mukavaa hommaa. Kuvailtiin täällä meillä tyttöjen kanssa kaikki mahdolliset asukokonaisuudet. Yllättävän hyvin nämä omat kuvat myyvät!!! 


Käytiin myös mittailemassa meidän uudessa kodissa. Nykyinen asukas on päivät töissä, joten me saatiin lupa mennä sinne ihan keskenään. Rauhassa mittailttiin jokainen seinä ja ikkuna. Helpompi suunnitella maalailuja ja sisustusta! Siihen suunnitteluun sitten kaikki vapaa aika on mennytkin. ;)

Tässä teille pohjat nähtäväksi;




Niin ja A:n ensimmäinen viikko päiväkodissa meni hienosti. Kaksi viimeistä päivää hän vähän jäi itkemään mutta loppetti heti oven mentyä kiinni. E on edelleen aivan loistava isosisko ja leikkii pienen kanssa mielellään. :) 

Semmoista tänne! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti